Om uw zwembadverwarming kracht bij te zetten levert Solledo ook zwembadafdekkingen in ieder gewenst formaat. Solledo zwembadverwarming levert zwembadafdekzeilen voor in de zomer en de winter. Het spreekt voor zich dat wij bij elk zwembadafdekzeil het juiste bijbehorende oprolmechanisme leveren.

Zwembadafdekking winter
Wilt u uw zwembad schoonhouden van bladeren en beschermen tegen de vrieskou? Solledo Zwembadverwarming levert ook zwembadafdekkingen in ieder gewenst formaat. U heeft in het voorjaar minder onderhoud voordat u uw zwembad kunt gebruiken.

De winter afdekkingen worden normaal gesproken éénmaal per jaar geplaatst en éénmaal per jaar weer verwijderd. Door het plaatsen van een zwembad winter afdekking heeft u als grootste voordeel dat het o.a. bladval in uw bad voorkomt. De winterafdekking zorgt er tevens voor dat er tijdens de maanden waarin u het bad niet gebruikt minder kans is voor algen en bacteriënvorming in uw bad doordat er geen licht bij het water komt. Het is wel aan te raden om alsnog overwinteringvloeistof aan uw bad toe te voegen.

 
zwembadverwarming_contact
 

Klik hier voor de prijzen van de zwembadafdekking.

Afdekzeil voor de zomer
Met een zomerafdekzeil voor uw zwembad zorgt u dat het zwembadwater lekker warm blijft. Een goed afdekzeil houdt het water niet alleen op temperatuur, maar verwarmt het ook als de zon erop schijnt. De zomerafdekzeilen van Solledo zijn voorzien van een versterkte bovenzijde en anti-UV laag. De meeste zeilen kunnen worden bevestigd op een oprolinstallatie.

Bestel uw afdekzeil online
Koop uw afdekzeil voordelig bij Solledo. Omdat wij geen showroom of winkelpand hebben, kennen onze zwembadaccessoires gegarandeerd een scherpe prijs. Vraag hier een offerte aan voor een afdekzeil.